Onze visie

Misschien nog belangrijker dan wat we met HUISWERK doen is waarom we als bedrijf deze manier van werken omarmen. 
Als jong bedrijf gaan we terug naar de basis van wonen. Voor ons staat wonen voor compact bouwen en/of verbouwen, zoeken naar slimme oplossingen, gebruik van natuurlijke materialen en waar mogelijk hergebruik van oude materialen.

Functionaliteit op jouw maat zodat je ten volle kan genieten van een fijne thuis voor het hele gezin. Elk gezin is anders, maar wij geloven in een thuis voor ieder gezin en binnen ieders budget.


Tijdens al onze werkzaamheden zijn er een aantal kernwaarden die we in elk project meenemen. Deze weerspiegelen HUISWERK als bedrijf en ook onze partners die met ons meewerken. Deze waarden zorgen ervoor dat we ten allen tijde streven naar de ideale oplossing voor uw project. Waarom? Om van uw huis een echte thuis te maken.


Door te (ver)bouwen en wonen volgens onze kernwaarden zijn we er bovendien van overtuigd dat we ons steentje bijdragen in het verkleinen van onze ecologische voetafdruk op het milieu en klimaat. Door compact en doordacht te (ver)bouwen kunnen we onze kosten ook enigszins beperken, zodat er meer ruimte overblijft om te genieten van ontspanning met familie, vrienden en gezin.


HUISWERK

Bram Hendriks

Koning Boudewijnstraat 41

3920 Lommel

BTW BE 0811.741.134

+32 491 36 89 95

bram@huiswerk.net

www.huiswerk.net